Sorbus o.a. Rick Kwekkeboom Archief Contact
 

sorbus

   
   

Voor wie?

Sorbus o.a. is een geschikte samenwerkingspartner voor elke organisatie die zich met de integratie en inclusie van mensen met beperkingen bezighoudt. Dat betekent dat zowel (lokale) overheden als Wmo adviesraden een beroep kunnen doen op de diensten van Sorbus o.a. Hetzelfde geldt voor de aanbieders van zorg- en welzijnsvoorzieningen en de belangenbehartigingsorganisaties van de gebruikers.
De kennis en ervaring van Sorbus o.a. strekken zich uit van mantelzorg en andere vormen van informele ondersteuning tot professionele hulpverlening en van bevolkingsonderzoek tot beleidsadvies. 

Wat kan Sorbus o.a. voor u doen?

Wilt u advies over een onderzoek naar de leefsituatie van mensen met beperkingen?
Bent u op zoek naar een inleider over de veranderingen in Wmo en AWBZ?
Zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden om mantelzorg en andere informele zorg zo goed mogelijk te ondersteunen?
Zoekt u iemand die mee kan en wil denken over de gevolgen van alle veranderingen in de wereld van zorg en welzijn voor uw organisatie?

Bij Sorbus o.a. bent u aan het juiste adres. Dankzij een jarenlange expertise en een uitgebreid netwerk kan Sorbus o.a. u helpen uw vragen te beantwoorden. Sorbus o.a. stelt, net als u, de kwaliteit van leven van mensen met beperkingen centraal. Vanuit dat uitgangspunt wordt met u meegedacht en wordt u voorzien van de juiste, meest actuele informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Opdrachtgevers


 
 
© Sorbus o.a.